Speeddate på biblioteket!

Velkommen til en ny runde av braksuksessen "Speeddate på biblioteket"! Denne gangen er vi ute i forkant av Valentines, slik at du kan sikre deg en date til da :) Hold av onsdag 08.februar kl.18.00-20.00!

Melder du deg på speeddaten får du date alle aktuelle kandidater av motsatt kjønn i 7 minutter. Aldersgruppen er satt til 30-50 år, men er du like over eller under og ønsker å delta, ta kontakt så lar det seg nok fint ordne.

Du får utdelt et skjema som du har med deg under speeddaten; her krysser du av på aktuelle kandidater du gjerne vil møte igjen. Dersom også motparten har krysset av for deg vil dere i etterkant få tilsendt kontaktinformasjonen til den andre; begge må altså like hverandre for å få en match - slik som feks. Tinder også fungerer.

Man kan kun melde på seg selv, ikke på vegne av andre. Det er bindende påmelding, og påmeldingsfristen er søndag 05.februar.

Vi er avhengige av nok påmeldte og en relativt jevn fordeling av kvinner og menn for å kunne gjennomføre, men er optimistiske til at vi skal få det til i år også!

Du vil bli kontaktet på e-post for nærmere informasjon og bekreftelse.

Har du andre spørsmål eller behov for kontakt som ikke kan vente, send en mail til malin.othilie.aareskjold@larvik.kommune.no

Lykke til, og velkommen! :)

Stoffhjerte ligger på åpen bok. Foto

Tid og sted

  • Dato08.02.2023 - 08.02.2023
  • Tid18:00 - 20:00
  • StedLarvik bibliotek
  • AdresseNansetgata 12
  • PrisGratis
Til toppen