Ungdomsonsdag - Martine Halvorsen

Hver onsdag er det Ungdomsonsdag på biblioteket. Dette er for ungdom fra ungdomsskolen og oppover,- også de som definerer seg som unge voksne.

I dag får vi skikkelig storfint besøk av influenser Martine Halvorsen! Hun holder foredrag, og det vil bli mulighet for å kjøpe bøkene hennes og merch + tid til signering.

Martine Halvorsen er en kjent profil med stor rekkevidde på sosiale medier, podcast og blogg i tillegg til forfatterkarrieren.

Høsten 2021 kom boka "Sykt Voksen" som gikk rett inn på bestselgerlista, oppfølgeren til "Sykt Normal" som var Martines debut som forfatter.

 

Martine Halvorsen. Foto

Martine er også programleder i podkasten "Sykt Ærlig", hvor hun intervjuer mennesker av både kjent og ukjent karakter, for å snakke om spennende temaer.

Hun har høy tilstedeværelse i sosiale medier gjennom Blogg, Instagram, Snapchat, YT og TikTok, hvor hennes følgere kan bli med på den daglige ferden livet byr på.

Hun snakker mye om kropp, psykisk helse, rus og ærlighet, ikke minst ærlighet mot seg selv. Denne jenta er usjenert og opptatt av ekthet, og deler livets store og små oppturer som nedturer helt uten filter. 

Tid og sted

  • Dato02.11.2022 - 02.11.2022
  • Tid17:00 - 19:00
  • StedLarvik bibliotek
  • AdresseNansetgata 12
  • Pris50,-
Til toppen