Lesesalen i Stavern er stengt fra og med 3.mai

På grunn av utskiftning av rør må vi dessverre stenge lesesalen i Stavern fra 3. mai. Arbeidet tar lenger tid enn først antatt, og lesesalen vil ikke åpne igjen før tidligst i slutten av uke 20 (dvs 23.mai)

I disse ukene kan vi dessverre ikke tilby stille lesesalsplasser i Stavern. Men om du har mulighet til å ta turen inn til Larvik, har vi mange sitteplasser der man kan sitte og lese på hovedbiblioteket i Nansetgata 12. Vi tilbyr også en liten lesesal med to plasser, disse kan ikke reserveres så her er det førstemann til mølla. I tillegg har vi noen små møterom/grupperom som kan reserveres. Dette finner du mer informasjon om her:

På biblioteket i Stavern er det dessverre ikke mulighet for å sitte med studier nå.

Student med bok står foran tavle med formler. Blåtoner på hele bildet. Foto
Bildet er tatt av Gerd Altmann, Pixabay