Lesesalen i Stavern

Vår lesesal i Johan Ohlsensgate 8 i Stavern er åpen men vil dessverre ikke kunne tilby stille leseplasser en periode.

Et skrivebord med papirer og en bok, en kopp kaffe, en hånd som holder i en penn. Foto av Green Chameleon på Unsplash

Støyproblemer

Det skal utføres arbeider på bygget som lesesalen vår ligger i. Arbeidet skal etter planen starte opp mellom 1. – 15. februar og pågå frem til 15. juni 2021. Dette vil tidvis medføre en del støy og arbeid på dagtid. Det beklager vi.

Et alternativ for våre lesesalsbrukere i Stavern vil være å ta turen inn til Larvik. I biblioteket i Nansetgata 12 har vi mange sitteplasser som kan benyttes. Vi har også to grupperom til utlån og en liten lesesal med to plasser for de som trenger fred og ro.

Viktig å vite for deg som vil bruke lesesalen i Stavern

Ta ansvar og følg smittevernreglene som gjelder. All bruk skjer på eget ansvar.

• God håndvask/bruk av håndsprit som står tilgjengelig.
  • Bordet du bruker skal vaskes før og etter bruk.
  • Kun annet hvert bord skal brukes.
  • Hold minimum 1 meters avstand til andre i rommet.
  • Er du syk eller har forkjølelsessymptomer – bruk ikke lesesalen, men bli hjemme.

Lesesalen er åpen mellom kl. 06.00  og kl. 22.00.

Du trenger et nøkkelkort for å låse deg inn. Dette kan du låne på bibliotekets avdeling i Stavern. Adresse til biblioteket: William Sverdrupsgate 13.

Kart

Adresse til lesesal: Johan Ohlsensgate 8, gamle Garnisonsykehuset. Inngang fra baksiden.