Søndag 26. september er biblioteket åpent!

I jubileumshelgen holder selvfølgelig biblioteket åpent! Og vi byr på flere gratis arrangementer denne helgen.

Fredag 24. september

kl.12.00: Åpning av  Bibliotekkaféen - byens viktigste kafé.

Lørdag 25. september

kl. 10.00 til 15.00 Åpent bibliotek og bibliotekkafé!

11.00-14.00 Overnattingsfest for kosedyr – kom med ditt kosedyr til biblioteket! Kosedyret overnatter på GrevLings overnattingsfest til søndag. Vi lover å ta godt vare på alle myke venner.

Søndag 26. september

11.00-15.00 Søndagsåpent bibliotek og Bibliotekscafé

11.00 Hent kosedyr etter overnattingsfesten

13.00 Forfattermøte! Myriam Bjerkli i samtale med Kirsten Muhle. NB! Hent deg en gratis billett på TicketCo

14.00 Konsert! Anders Buaas med gejest: Andreas Oxholm. NB! Hent deg en gratis billett på TicketCo​

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Larvik.Web.Core.Extentions.ShortcutExtentions.AsShortcutVm(ShortcutContent shortcut) in c:\aSource\Larvik\Larvik.Web\Core\Extentions\ShortcutExtentions.cs:line 29
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.Write(HelperResult result)
   at ASP._Page_Views_Partials_Grid_Editors_DocTypeGridEditor_linkListDTGE_cshtml.Execute() in D:\sites\larvik.kommune.no\Views\Partials\Grid\Editors\DocTypeGridEditor\linkListDTGE.cshtml:line 16
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()