Bokanbefaling: Hva i all verden! av Max Estes

Innhold

Har dere en nysgjerrigper i familien som liker å bli overrasket? Da er denne bildeboka midt i blinken.

Helga Anbefaler 1000

Hva i all verden! 

En dag oppdager slangen og musa en stabel med steiner i strandkanten. Har den vært der før? Hvorfor er den der? Hva kan det være? Det er mye å lure på og fundere over. Flere dyr, fugler og insekter dukker opp, og alle har ideer til hva steinhaugen kan brukes til. Samtalen mellom dyrene er morsom. De kommer med forslag og diskuterer, men ingen er i nærheten av å finne svaret. Hvis dere vil vite hva steinene egentlig er må dere lese boka!

Dette er en super historie som inneholder både spenning og humor. Samtidig er det en slags blanding av finnebok og faktabok. Gå på oppdagelsesferd sammen, undre dere underveis og få kunnskap om både dyreliv og naturen på veien. Boka har stort format, og illustrasjonene er fargerike. Estes har boltret seg med ulike mønstre, forskjellige former og størrelser. Det er mye å se på på hvert oppslag og mange fine små detaljer.

Boka passer bra for alle mellom 3-6 år. Den egner seg også for dem som nettopp har lært å lese, for det er ikke så mye tekst.

Andre fine bøker av Max Estes

Max Estes er opprinnelig amerikaner. Han har imidlertid bodd i Norge i flere år og skriver på norsk. Her er et par av de andre bildebøkene hans:

Flere boktips til humoristiske bildebøker

Hvis dere liker å lese humoristiske bøker om hvordan ting kanskje henger sammen kan dere også låne noen av disse bøkene på biblioteket:

Til toppen