Bokanbefaling: Imperiets Arvinger - Bortført

Innhold

Liker du å lese bøker med fart og spenning? Her er et boktips til deg som likte serien Amuletten.

Imperietsarvinger

Anmeldelse

Dette er den mest spennende boka jeg har lest på lenge og jeg ser virkelig fram til fortsettelsen!
Illustrasjonene, som dukker opp nesten som tegneserie-striper, er flotte!

Boka starter med at Brock og de andre på romskipet Stillheten har fått en melding fra en liten planet. Ei som tidligere var kaptein på skipet, men som de ikke har hørt fra på flere år, ber om hjelp. Brock, som nå er kaptein på skipet, kjente Parishvi godt og vil hjelpe.

Samtidig på jorda, i en helt vanlig svensk by, har Alice akkurat overtalt lillebroren, Elias, til å snike seg inn i klasserommet. Han skal stjele ei matteprøve fra skuffen mens hun selv oppholder læreren. Dette er spennende nok i seg selv for Elias, men innen døgnet er omme skal begge få oppleve mye mer spenning og helt uvirkelige opplevelser står i kø.

Da de kommer hjem fra skolen begynner de å lure på hvorfor moren ikke dukker opp. De bestemmer seg til slutt for å kontakte politiet. Det resulterer i at faren blir arrestert og han blir tatt med på politistasjonen. De fant nemlig blod i bilen hans.

Alice og Elias vet at faren aldri kunne skadet moren. De bestemmer seg for å lete i skogen der de vet hun har en av målestasjonene sine. I den mørke skogen midt på natten, blir de overfalt av et vesen de aldri har sett maken til. Alice blir knivstukket. Hun er i ferd med å forblø da de får hjelp av en øglelignende skapning. Vesenet har bred munn og spisse tenner, en krone av horn på hodet, reptiløyne og med en hud som et panser av skjell. De har truffet kapteinen på romskipet Stillheten.

Anbefales av Eileen Ødegaard

Til toppen