Boktips: Alt som rimer på Gro av Elin Hansson

Innhold

Noen bøker treffer deg skikkelig når du leser den. For Eileen var dette en sånn bok!

Url format not supported.

Vil du lese ei super-bra bok om å gå i 7.klasse? Denne handler om det.  Og om å ha ei bestevenninne du blir uvenner med, at det begynner en ny gutt i klassen som er dødskjekk, at dere skal sette opp et skuespill og at det blir drama både i og utenfor scenen....
  
Gro er ei vanlig jente som er litt usikker på det med følelser, men hun er flink med ord og tenker mye. Hun har aldri vært forelsket. Og hun er 12 år. Er det noe galt med henne? Mina har vært forelsket 15 ganger i løpet av høsten. Ja, til og med mormors hund, Maggie, forelsket seg på turen i dag. Og hvordan vet hun det om hun blir forelsket? Mormor sier at det er som å bli påkjørt av en oljetanker, BÆM, rett i magen. 
Jeg lo og jeg gråt når jeg leste denne boka. Siden jeg elsker å lage dikt og rim og har vært en del på teater-scenen, så kjente jeg meg igjen i så mye. Om du ikke liker å skrive dikt eller spille skuespill vil du allikevel kjenne deg igjen i mye i denne boka! Du har kanskje vært forelsket og kjent på hvor vanskelig det kan være?
Boka handler altså mye om klassen, om familien og om nye vennskap. Den er morsom, alvorlig og med både triste og fine overraskelser underveis. 
Til toppen