Boktips fra babybobla

Innhold

Sammen med barselgruppen sin, har Cornelia samlet en rekke boktips til alle med små barn.

Cornelia smiler og holder babyen sin i armene. Foto: Ane Cornelia Schøyen

Gråting, gurgling, byssing, bleieskift i tide og utide, ringer under øyene, gulp på alle klær, kaffe, latter og smil og masse, masse kjærlighet. Jeg er tilbake på jobb fra babybobla, tilbake i hverdagen - men fremdeles med gulp på klærne og sangene til Fantorangen på hjernen. Sammen med barselgruppen min har jeg samlet en rekke boktips til alle med små barn.  

Småbarnslivet ble kanskje ikke helt som man hadde sett for seg, og det kan være godt å lese at det er ikke perfekte familieliv hos alle andre eller at det er flere som opplever akkurat det samme som deg. 

Jeg kan varmt anbefale tegneseriene, de er på kornet! Tegneserier er perfekt lektyre i en travel hverdag med stadige avbrytelser, og ikke minst er de morsomme! Det trenger man til kaffen etter nok en søvnløs natt. 

“#mammalivet”, “Mammasjokket” og “Møkkamamma” viser alle hvordan det er å være mamma på godt og vondt.  “Feltnotater fra småbarnslivet” klapper deg på skulderen med trøstende ord og vissheten om at du er bra nok samtidig som de hjelper deg gjennom jungelen av alle velmente råd og holdninger. 

Her får du noen boktips!

Hilsen Cornelia

Til toppen