Boktips: Myggen av Bjørn Ingvaldsen og Tidsfikserne og grunnloven av Frode Eie Larsen

Innhold

Nina anbefaler to bøker som begge handler om Tid

Boktips Fra Nina (9)

Myggen av Bjørn Ingvaldsen

Alt henger sammen. Tiden vi lever i nå henger sammen med alt som har hendt før vår tid. Tenk deg at du får mulighet til å hoppe frem og tilbake i tid?

Det gjør nemlig Adam en søndag han er ute og kjøper is. Han blir stukket av en mygg og dermed spretter en tidsregissør frem. Adam blir tatt med tilbake i tid og vet du hva? Hver eneste lille ting som skjedde i fortiden har noe med hvordan vi har det i dag å gjøre. Visste du at alle mennesker er i familie med de som levde for tusen år siden? Og for at akkurat du skulle blitt født, skulle det kanskje bare et myggstikk til!

Tidsfikserne og grunnloven av Frode Eie Larsen

Tidsreiser må være den mest spennende måte å reise på. Hvis jeg fikk velge, ville en reise til vikingtiden være så sykt mye mer spennende enn en tur til Gran Ca.

Denne boka handler om de to tidsfikserne Anne og Sigurd som er så heldig at de kan reise i tid. De har et oppdrag. Oppdraget går ut på at de må stanse en tidstyv fra å ødelegge Norges mulighet til å bli et fritt land. Så de drar tilbake til 1814 og tar opp kampen, hvis de ikke klarer det vil vi ikke ha noen grunn til å feire 17.mai lenger. Og det kan vi ikke ha noe av. Heia tidsfikserne!

Til toppen