Tegneserietips for sommerlesere

Innhold

Har du lest ferdig Nordlys eller Amuletten, og vil lese flere tegneserier? Her er noen tips til spennende og morsomme tegneserier for barn!

IMG 0181

Superfeil av Max Brunner

Marshall har flere superkrefter. Problemet er at laserblikket ikke virker ordentlig fordi han er skjeløyd. Og han er flysyk, så han kaster opp hver gang han skal fly. Han er en såkalt “defektiv”. Men sammen med noen andre defektiver bestemmer han seg for å ta opp jakten på en bande som vil knuse de ekte superheltene. 

Veldig morsom historie om å være en superhelt selv om du ikke virker sånn.

Jeg vil lese Superfeil

Olava og reisen til verdens ende av Robin Boyden

Olava vokser opp bak høye murer på Englestad-øya. Men hun drømmer om å utforske verden, og reise ut på eventyr. Når hun og eselvennen hennes Ponsel finner en flaskepost, rømmer de fra Englestad for å finne Verdens ende. Det blir en farlig og spennende reise!

Morsom tegneserie om en tøff jente!

Jeg vil lese om Olava

Mira av Sabine Lemire

Mira skriver dagbok om livet sitt. Hun bor med moren sin, som noen ganger gjør henne litt flau. Når noen av jentene i klassen starter en kjærlighetsklubb, føler Mira seg litt utenfor. Hun har jo aldri vært forelsket!

Tegneserie om vennskap, familie og litt forelskelse!

Jeg vil lese om Mira

Spilledåsen av Gijé

Nola får en magisk spilledåse i bursdagsgave. Inne i spilledåsen finnes den eventyrlige verdenen Pandoria. Der får Nola nye venner, og hun finner også ut mer om moren sin, som døde før hun rakk å fortelle Nola om Pandoria.

Spennende og magisk tegneserie!

Jeg vil lese Spilledåsen

Hilda av Luke Pearson

Hilda er en liten jente med blått hår. Hun elsker eventyr, sitter aldri stille lenge av gangen, og dumper stadig borti mystiske vesener, som kjemper og steintroll. 

Denne tegneserien er det også laget animasjonsfilm av.

Jeg vil lese om Hilda

Enola Holmes av Serena Blasco

Enola bor alene med moren sin i et herskapshus på landet. Når moren forsvinner på Enolas 14-årsdag, må hun kontakte storebrødrene sine; Mycroft og Sherlock Holmes. De vil sende henne på kostskole, men Enola bestemmer seg for å rømme for å finne ut hva som har skjedd med moren.

En spennende detektivhistorie!

Jeg vil lese Enola Holmes

Til toppen