Endelig lørdag og karnevalstid!

Innhold

Kom på biblioteket og lag kule karnevalsmasker lørdag 26.februar. Det er supert om dere også har lyst å kle dere ut; karnevalstid er utkledningstid! 

Jeg har laget noen eksempler som dere kan hente inspirasjon fra, men mulighetene er mange og husk at kun fantasien setter grensene. 

Maske på pinne

For å lage denne masken bretter du et ark i valgfri farge i to, og så tegner du konturen av hånden din langs brettekanten. Klipp så ut, og du får en kul form på masken. Tegn og klipp ut hull til øyner, og dekorer masken akkurat slik du ønsker. Dekorer eller fargelegg også en ispinne og lim den nederst på baksiden av masken, og du er klar for maskeradeball!

 

Fokus Karneval Hender

Papptallerken-maske

Klipp av nederste delen av en papptallerken, enten rett over eller mer formet. Klipp deretter ut hull til øynene, og så kan du fargelegge og dekorere maskene med det du har; glitter, fjær, klistremerker, tusjer, pompoms, kreppapir, hva som helst! Stikk et hull på hver side av masken, og fest en strikk fra den ene siden til den andre - og masken sitter perfekt på hodet ditt.

Fokus Karneval Papp

Vi har også flere “ferdig-masker” printet ut på vanlig papir. Disse kan man bare fargelegge, eller klippe ut og lage masker av. Disse kan gjøres helt enkle, eller pyntes med mer avansert dekor - alt etter hva du orker, får til og har lyst til.

Vi gleder oss til karnevalstemning på biblioteket på lørdag!

hilsen Malin

Til toppen