Eventyryoga

Innhold

Endelig lørdag! Bli med Malin på litt yoga; her kan alle i familien bli med!

Man trenger ikke noe utstyr eller forkunnskap, men det er deilig å ha klær man kan bevege seg i. Vi leker oss med den kroppen vi har, og hermer etter ulike dyr - og drar på eventyr i jungelen! Til slutt er det en avslappende fortelling du bare kan lytte til mens kroppen og hodet kobler av.


Namaste!

(PS. På mandag er det den internasjonale yogadagen!)

Velkommen!

Url format not supported.

Lille Yoga (for de minste)

Url format not supported.

Eventyryoga (for alle)

Url format not supported.

Meditasjon

Url format not supported.

Boktips

Dette er boka jeg har brukt mest for å skape dagens yogaøkt for dere! Den passer best for litt større barn (9-12), men kan tilpasses også de minste.

Eventyryoga: øvelser for barn i yoga, pust, avslapning og meditasjon

Filippa Odevall og Karin Lundström

Pust som en løve, balanser som en surfer, vær smidig som en kobra. Bli med inn i eventyryogaens verden! Her kan du forvandle deg til en løve, en slange eller en hund, du kan surfe på store bølgetopper og suse gjennom luften som et fly eller en luftballong. Når det er tid for å slappe av, går reisen innover i oss selv og ut i universet.

Eventyryoga

Eventyryoga inneholder fortellinger og fakta som gjør det lekende lett for barn å gjøre yoga. Gjennom fem rikt illustrerte eventyr trener vi og barna fysisk styrke, balanse og smidighet, men også evnene våre til å konsentrere oss og slappe av, puste og prøve, enkel meditasjon.

Dette er en bok for både nybegynnere og erfarne utøvere som vil introdusere yoga på en morsom og enkel måte for barn. Hver øvelse er beskrevet i flere steg med tekst og bilder. Men husk: I eventyryogaens verden finnes det ikke noe rett eller feil.

Boken inneholder:- 5 yogaeventyr- 30 yogaøvelser- lag ditt eget yogaeventyr- fakta og tips

Jeg er yoga

Susan Verde

Dette er en praktisk billedbok som gir en introduksjon til yogaens magiske verden. Barneyoga fremmer balanse, motorikk, koordinasjon, selvfølelse og ro, samtidig som øvelsene styrker kroppen og roer ned sinnet. Bakerst i boka er det en yogaguide med 16 barnevennlige øvelser som styrker, roer og inspirer. Passer best for barnehagebarn.

Jegeryoga

Lille Yoga: smårollingenes første yogabok

Rebecca Whitford

En enkel introduksjon til lette og morsomme yogaøvelser for smårollinger. Bak i boken er det en grundig veiledning til de voksne.

Lilleyoga
Til toppen