Julehistorier

Innhold

Endelig lørdag: I morgen starter det, sånn helt på ordentlig. Den fine ventetiden, dagene før jul, dagene fylt med venting og spenning og kos (og stress?). Adventstiden. Og du? Hos oss starter den allerede i dag!

Velkommen til Endelig Lørdag! I dag kan du få med deg noen flotte og fine julehistorier lest av vår kjære Helga. Så kom og sitt sammen og lytt, mens julestemningen og forventningene brer seg og fyller oss med barnlige gleder og ro i en hektisk hverdag.

Fokus Helga Nisse

Vil du heller låne med deg en bok hjem og lese der, så kommer det noen gode tips her:

Julegrisen

Julegrisen av J.K. Rowling

En av årets store julenyheter er “Julegrisen” av J.K. Rowling, om en verdifull kosegris som blir borte, og hvordan julemagien kanskje kan redde jula likevel?

 

Snøsøsteren

Snøsøsteren av Maja Lunde

For de litt større barna er “Snøsøsteren: en julefortelling” av Maja Lunde en helt nydelig, fin (og trist) bok å lese. Den er også inndelt i 24 kapitler, slik at man kan lese et kapittel hver dag - hvis du klarer å legge den fra deg..

Adventsstjernen

Adventsstjernen av Simon Stranger

En annen viktig bok, som også kan fungere som kalenderbok, er “Adventstjernen” av Simon Stranger. Her leser man om flukt, hjemløshet, vennskap og tilhørighet - og jul. Fra 9 år og oppover. 

Til toppen