LEGO

Innhold

Endelig lørdag!: LEGO blir aldri kjedelig. Her er det bare fantasien som setter grenser for hva som kan bygges. LEGO er en super aktivitet å gjøre sammen eller alene, inne eller ute.

LEGO-konkurranse

Dere har kanskje liggende noe LEGO hjemme? Finn frem brikker du har partall av (to og to like) og utfordre en venn, et søsken eller en forelder til å bli med på konkurransen! Denne leken kan også gjøres over videosamtale med noen som har LEGO hjemme. Se på videoen som Sarpsborg bibliotek har laget for å lære hvordan man gjør. 

Boktips

Vi tipser deg om noen bøker du kan bruke som inspirasjon til LEGO-kreasjonene dine:

Lego lek! : ideer som gir klossene dine liv

Denne legoboka har over 500 byggeideer, tips og inspirasjon til hva man kan bygge med Legoklosser. Har man en stor kasse med klosser, og litt øvelse kan man bygge nesten hva som helst. Boka har ikke trinn for trinn bruksanvisning, eller en liste over klosser. Hovedpoenget er ikke å kopiere bildene, men å bli inspirert til å sette i gang fantasien, få tips om nyttige klosser og byggeideer som passer til alle ferdigheter og aldre.

 

Lego Lek

365 ting å gjøre med legoklosser

Bli inspirert til å bygge en ny Lego-ting hver dag gjennom et helt år. Denne boka har ideer til hvordan man kan bruke legoklossene på nye måter. Her er både tips til leker, spill og byggverk som kun tar noen få minutter å bygge og en håndfull legoklosser, til byggverk som krever flere klosser og mer tid å fullføre.

365 Ting Å Gjøre Med Legoklosser

Lego idébok : bygg hva du vil!

Her finner du over 500 byggeideer og tips og triks til nye ting man kan lage med de gamle legoklossene. I boka er det blant annet forslag til middelalderborger, intergalaktiske romskip, skremmende sjørøverskip, høytflygende jetfly og mye mer. Boka har byggeideer som passer alle ferdigheter og aldre.

Lego Idebok 9788202385569
Til toppen