Magisk lesepinne

Innhold

Endelig lørdag! Har du husket å melde deg på Sommerles? Bli med inn i en magisk verden og følg linjene med din helt egen lesepinne! Denne kan du også bruke som både tryllestav og bokmerke om du vil det, og det er bare fantasien som setter grenser for hvor kul den blir.

Du trenger

  • ispinner
  • fargetusjer
  • klistermerker (foamstickers funker best)
  • lim
  • Evt annet du vil pynte med som perler, glitter eller lignende
Du Trenger

Slik gjør du

Det aller første man må gjøre er det beste - spise is!

 

Spise Is

Vask og tørk deretter ispinnene, og fargelegg de slik du ønsker. Deretter klistrer eller limer du bare på akkurat det du har lyst til for å få verdens beste magiske lesepinne-tryllestav!

Da vi laget våre lesepinner spiste vi 2 is hver, og så laget vi forskjellige varianter. 2-åringen og 4-åringen brukte både klistremerker og limstift til paljetter. Jeg brukte i tillegg limpistol og tape med perler på, men dette bør en voksen gjøre. Vi limte også to like figurer sammen på toppen, slik at det for oss ble en tydelig tryllestav på begge sider.

Barna Farger
Barnehand Limer
Limstift Og Glitter
Limer Pynt
Sort Med Glitter I Gull
Gul Stjerne
Sort Stjerne
Lesepinne I Bruk

Prøv du også, og få dine helt egne lesepinner/tryllestaver/bokmerker. (Og det beste av alt er jo at man må spise is først, hurra!)

Boktips

For å virkelig få teste ut våre magiske tryllestav-lesepinner har vi funnet frem 3 bøker som handler om magi. Husk at all lesing teller dersom du er gammel nok til å være med på Sommerles!

Magiske Hovslag: Eventyrlige hester fra mange land

Gjenfortalt av Josepha Sherman og illustrert av Linda Wingerter

Noen av dem kan snakke, andre kan fly. Noen kan galoppere raskere enn vinden, atter andre kan gjøre seg selv usynlige. Uansett hva deres spesielle evner måtte være, er samtlige hester og ponnier i disse fortellingene virkelig mirakuløse. Alle får eierne sine ut av vanskelighetene, og de sørger for at det gode vinner over det onde.

Eventyrene fører deg til steder du aldri har drømt om. Boka er utstyrt med spennende informasjon om de forskjellige hesterasene som finnes i de landene fortellingene stammer fra.

Magiske Hovslag

Den magiske fingeren

Roald Dahl

Den vesle jenta i denne historien er 8 år og svært uvanlig. Når noe gjør henne sint - og hun bare ikke klarer å stanse - straffer hun dem med et lyn fra den magiske, gnistrende fingeren sin. Resultatene er fantastiske, magiske og morsomme.

Magiske Fingeren

Lesepirater: En magisk hånd - og andre tryllehistorier

Brigitte Kolloch

"I dag skal vi trylle fram en kake," sier bestemor. "Hokus pokus tryllestas, nå går eggene i knas." Men simsalabim-bam-bopp, snart er kaken spist helt opp!
Med tryllestav i hånden og kappe over skuldrene, rydder Erik på kjøkkenet i full fart. Hokus pokus, så er alt rotet borte!
Visste du at hekser kan bli lei av å trylle? Da drar de på ferie og gjør helt andre ting. Hvem vet, kanskje sitter det en heks ved siden av deg akkurat nå - en heks som har trylleferie?

En Magisk Hand

Url format not supported.

Til toppen