Pynt bord til 17. mai!

Endelig lørdag! 17. mai feiringen blir spesiell for oss alle i år, men det er alikevel grunn til å feire!

Mange av oss blir hjemme og da kan vi jo benytte anledningen til å pynte et hyggelig bord. Jeg har valgt en hvit duk: Det er fint å gjøre det litt høytidelig på en dag som denne. Det fineste serviset og lysestaker med levende lys gjør seg også til 17. mai. 

Bordet har jeg pyntet med røde, hvite og blå serpentiner sammen med servietter som har flagget vårt rundt kanten.

Jeg har også pyntet med et bordflagg, noen gamle noteark rullet sammen med bånd rundt og en krukke med en grønn plante i. Krukken kan fint byttes ut med for eksempel liljekonvaller eller syriner i en vase. Bruk gjerne en vase eller krukke med litt høyde på – det gjør seg i en slik sammenstilling.

Har du ikke serpentiner kan du godt finne frem girlanderne fra jul med norske flagg på eller legge utover kransekakeflagg – det blir også kjempefint!

1Bord 234X300
2Bord 205X300

Jeg serverer Pavlova-kake til 17. mai og baker muffins i morsomme papirformer. Disse pyntes med melisglasur eller en ostekrem-frosting.

Uansett om du bruker vanlige hvite muffinsformer eller andre med farge så gjør det seg å pynte med friske bær, fioler eller annen pynt som går i rødt eller blått. Det passer også veldig fint å servere barna enten rødbrus eller rød saft – fargen er jo skreddersydd til denne dagen!

Hipp hurra for 17. mai og gratulerer med dagen!

Hilsen Elisabeth

3Bord 218X300
4Bord 225X300
Til toppen