Bli med på årets kuleste lesekampanje!

Innhold

Er det noen av våre lånere som har gledet seg til årets sommerles tro? Nå er lesekampanjen snart i gang!! Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles.no

Url format not supported.

Til deg som vil delta

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør oss på biblioteket!

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for - all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du registrerer bøker du har lest, får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

Til foreldre/foresatte

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med! Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no. Det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer. Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info  - eller besøk oss på biblioteket.

Karakter Astrid 2 (Liten)
Karakter Asbjørn 2 (Liten)
Facebook Reklame (Bokmål)

GrevLing gleder seg veldig til årets Sommerles.

Url format not supported.

Babayaga
Eventyr 3
Asbjorn
Til toppen