Halloween-uke på biblioteket

Innhold

Søndag 31.oktober er det igjen den skumleste dagen i året, og biblioteket markerer Halloween hele uka. I kriker og kroker finner dere både spindelvev og hårete kryp, og kanskje står det ei heks i skranken?

Det som hvertfall er sikkert er at vi har bøker som får det til å krype kaldt nedover ryggen på deg! Kom innom og lån en faktabok om vampyrer og monstre, en grøsser med gugg, en fryktinngytende historie eller en søt bildebok om spøkelser.

På våre faste aktiviteter er det selvfølgelig Halloween som gjelder, og vi oppfordrer alle til å kle seg ut - både babyer, barn, ungdom og voksne :) 

Tirsdag og “Etter skoletid”

Vi klipper og limer for å lage noen kule halloween-prosjekter barna kan ta med hjem, og kl.14.00 får vi besøk av selveste Frode Eie Larsen som skal lese et spennende utdrag fra boka si “Tidsfikserne”. Det blir en liten quiz etterpå, og kanskje vanker det knask i premie?! 

Ungdomsonsdag

Selvfølgelig blir det en skrekkelig stemning på ungdomsonsdag, og vi ønsker alle slags monstre velkomne. Vi snurrer film ved mørkets frembrudd, samtidig som vi har det grusomt hyggelig sammen og finner frem noen hobbyaktiviteter med Halloween som tema. Noe knask dukker også opp så lenge vi styrer unna knep! 

Babytreff

På torsdagens babytreff håper vi å se noen søte små gresskar eller flaggermus, men ønsker både store og små velkommen akkurat som de er til en ganske så vanlig samlingsstund :)

Endelig Lørdag!

Nå nærmer vi oss den store dagen skikkelig, og vi smeller til med en real halloweenfest! For oss betyr det utkledning, god og skummel stemning, forskjellige hobbyaktiviteter og kanskje en lek med halloween som tema. Her er vi innom både gresskar, frankenstein, spøkelser, skjelett, edderkopper og monstre! En egen artikkel for deg som ønsker å gjøre noe hjemme kommer på nettsiden vår også. 

Da gjenstår det bare for oss på biblioteket å ønske dere alle en riktig god Halloweenfeiring, og velkommen til oss og til en fryktelig fin uke! :) 

Fokus Halloween
Til toppen