Sommerles er endelig igang!

Innhold

Sommerles er Norges kuleste lesekampanje, og alle elever i 1.-7.trinn kan være med.

Facebook Reklame (Bokmål)

Til deg som vil delta

Sommerles er for alle. Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level.

Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for - all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du registrerer bøker du har lest, får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

I Larvik har vi vært med på Sommerles helt fra starten, og er glade for at så mange vil være med. Men vi vil gjerne ha enda flere deltakere! I år er målet vårt at over 1000 barn i Larvik blir med på Sommerles. Det er ikke for sent å melde seg på, og Sommerles går helt til 31. august.

 

Hvis du trenger hjelp til å lage en profil, til å registrere bøker, eller bare vil ha tips til gode leseopplevelser; ta kontakt med oss. Vi er her i hele sommer! 

Karakter Asbjørn 2 (Liten)
Karakter Astrid 2 (Liten)

Til foreldre/foresatte

Sommerles.no er en nettbasert lesekampanje og er laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med!

Barn som leser jevnlig i løpet av sommeren, styrker leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen leser på fritiden, men vi vet at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved skolestart.

Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barna til å være med på Sommerles.no. Det er en fin aktivitet uansett hvor dere skal feriere i sommer.

Ta turen innom altom.sommerles.no for mer info  - eller besøk oss på biblioteket.

Les mer og bli med

Til toppen