Bokanbefalinger fra Susanne

Innhold

Susanne har tips til tre ulike, men gode bøker for ungdom.

Url format not supported.

Avlyst på grunn av sorg av Magnhild Bruheim

Eline har vært på sommerferie i USA og gleder seg til å komme hjem til kjæresten Jonas og til å begynne på videregående. Men det første som skjer når hun kommer hjem er at Jonas dumper henne. Han har truffet en annen. Eline er helt knust og i dyp sorg. Og alt blir verre når hun får vite hvem Jonas har blitt sammen med.

På en gråtetur i skogen møter hun Tomas. Han bor i telt, har lite mat, og en hemmelighet som er enda verre og tyngre enn Elines sorg.

 

Definisjonen av umulig av Camilla Sandmo

Hanna drømmer om å bli astronaut. Hun vet at det egentlig er umulig, men Hanna har lært av mormor at ingenting er umulig, så hun velger å si det til seg selv. På sommerferie hos bestefar treffer hun Trym, som har et fjes fullt av fregner og tror på magi. Hanna vil absolutt ikke forelske seg,- det er det eneste hun tenker er umulig. For hun har en hemmelighet hun ikke kan fortelle noen om.

Enkebyen av Thomas Enger 

Stella og faren flykter til Enkebyen når landsbyen deres blir tatt av flommen. I Enkebyen er alt strengt regulert og overvåket, men det skjer allikevel mystiske ting. Jenter og kvinner forsvinner, og mange av dem dukker opp igjen døde, med en J tegnet på kroppen. Når Stella begynner å undersøke tilfellene nærmere, og kommer på sporet av sannheten, havner hun i livsfare.

Spenningsroman som skal være den første i en serie.

Til toppen