Boktips: Gode engelske bøker

Innhold

Enten du trenger å lese en engelsk bok for å trene på språket eller du bare har lyst til å lese en bok på engelsk, ja så har bibliotekets Eileen forslag til gode ungdomsbøker til deg

Last bus to Everland av Sophie Cameron

Ville jeg tatt sjansen på å gå inn den grønne døra som dukker opp på Calton Hill kl 23.21 på torsdager? Jeg håper det, for jeg skulle gjerne fått oppleve Everland.
Calton Hill finnes, i Edinburgh. Hvor Everland er vet ingen. Men det er flere veier inn og det er et fantastisk sted hvor du kan være akkurat den du vil være.

Du kan kle deg opp i fargerike kostymer og bli med på party eller du kan velge å gå inn på det mest fantastiske biblioteket med tusenvis, kanskje millioner av bøker, ja selv rommene og hyllene er laget av bøker. Eller kanskje du vil bli med i et band? Eller bare chille og ta et break fra alt som er vanskelig. Det er ditt valg!

Last Bus To Everland

Tiger on His Back av Bernard Ashley

Sofia har lenge ønsket seg en tatovering. Hun vil ha en tiger som for alltid skal minne henne på å være trofast i kampen for klodens mest sjeldne dyr.

Hun gruer seg til det å ta tatoveringen. Hun vet det vil gjøre vondt, men Sol er en god tattovør. Han finner en utrolig flott tiger til henne og går igang.
Og så var det å fortelle det hjemme. Moren blir like hysterisk som hun hadde forventet, men faren får noe å tenke på. Han elsker tigeren hennes, den er akkurat hva han trenger i den nye storfilmen han holder på med. Den falske tatoveringen de har laget til han i filmen ser ut som en gammel pusekatt. Sofia tilbyr han sin og de tar kontakt med Sol, tatovøren, Han sier ja, dette blir jo stort, men også en tatovering er det noen som har opphavsretten til!

Denne boka er lettlest.

Tiger On His Back
Til toppen