Boktips: Pyrocumulus av Espen Dekko

Eileen anbefaler denne uken en spennende dystopi om livet i en vindpark, terror, familie og savn. Og - en helt vill flukt i luften.....

Design Uten Navn 2022 01 10T112426.657

Klar for litt sitrende spenning?

Sebastian, faren hans og lillesøsteren Sara bor i en vindpark. Sebastian husker at han bodde utenfor parken. Det var mens mamma levde. Men Sara, hun husker kun livet her inne i parken.

I parken dyrker de sin egen mat. De har det bra, men treffer ikke så mange. Faren har ansvaret for vindmøllene og Sebastian hjelper til. Men, nå har faren begynt å bli bekymret. Det har plutselig begynt å skje ting i parken som gjør de må være på vakt. Og en kveld faren reiser til en annen del av parken for å møte en kollega, da smeller det. Det smeller skikkelig! Deler av huset de bor i raser sammen. Sara blir skadet og Sebastian må kjempe for å få henne ut. 

Dette er starten på familiens utrolige reise ut av parken. I hælene har de noen terrorister. Og sykehuset er alt for langt unna.....

Pyrocumulus byr på spenning hele veien og er en dystopi med en relativt åpen slutt. Det gjør at jeg håper på en fortsettelse i en ny bok!

Eileen

Til toppen