Boktips: Mitt livs store kjærlighet av Rosie Walsh

Innhold

Rigmor har lesetips til deg som liker bøker som byr på både spenning og romantikk. Og for deg som er glad i Storbritannia og kysten.

Bokomslag med tegning av blomster og to personer som leier hverandre.

Mitt livs store kjærlighet. Hvor godt kjenner du egentlig den du elsker?

De møtes i en begravelse, og faller pladask for hverandre. Det går som det må gå, Emma og Leo gifter seg og de får en datter. Den lille familien lever et godt liv i London. Emma har akkurat fått vite at hun anses som frisk etter en kreftdiagnose, og de kan begge endelig puste ut og nyte dagene.

Emma er en anerkjent marinbiolog som blant annet har jobbet med et TV show. Leo skriver nekrologer for en avis. Leo er adoptert og har endelig funnet et sted han føler seg hjemme: sin egen lille familie. Det blir derfor ekstra vanskelig for ham når han i jobben sin oppdager at Emma skjuler en rekke hemmeligheter. Ja, for hun heter ikke engang Emma!

I denne boka får du både en spennende historie som er vanskelig å legge fra seg, og en romantisk historie om kjærligheten i forholdet mellom Emma og Leo.

Boka anbefales både for deg som liker litt spenning og deg som liker romantikk. Og for alle som er glad i Storbritannia og kysten.

GOD BOK!

Anbefales av Rigmor

Rosie Walsh har reist verden rundt som dokumentarfilmprodusent, og har gjort enorm suksess med romanen Uten et eneste ord (The Man Who Didn’t Call / Ghosted). Boken er hittil oversatt til 34 språk, nådde topp 5 på New York Times bestselgerliste og har solgt i over 1 million eksemplarer verden over. Rosie Walsh har en stor fanskare her i Norge, med lesere og bokhandlere som omfavnet boken henne fra første stund. Rosie er bosatt i Bristol med familien. Mitt livs store kjærlighet (The Love of My Life, 2022) er hennes andre roman.

(Fra gyldendal.no)

Til toppen