Bibliotekets kafe

"Noe av det beste jeg vet på en regnværsdag, er å finne meg et godt sted å sitte, ha en kaffekopp innen rekkevidde og dykke ned i en eller annen bok og bli der. "

"Da er det topp kosestemning, jeg senker skuldrene og bare nyter boka jeg er langt inne i. Ypperlig måte å tilbringe litt fritid på."

- Rigmor

På biblioteket har vi selvfølgelig den gode boka du trenger, men vi har også en koselig kafe der du kan få kjøpt deg en god kopp kaffe og noe å spise til dersom du ønsker det.

Kafeen vår er vi litt ekstra stolte av. Det er nemlig en kafe som også er et slags klasserom.

Kvinne sitter ved et kafebord og leser i en bok. Foto

Det er Cafe Vintage i Sandefjord som driver kafeen vår her på Larvik bibliotek. Cafe Vintage arbeider med jobbtrening, kompetanseheving og kursing av minoritetskvinner. Her finner du damer som er i jobb og damer som er i arbeidspraksis. Cafe Vintage er en sosial entreprenør som bruker kjøkken og kafedrift som verktøy for arbeidsmestring og språkmestring.

Det synes vi er veldig flott.

I filmen under kan du lære mer om dette spennende konseptet.

Kafedisk med et skilt foran. Foto
Bibliotekets kafe kan friste med god kaffe og noe å spise, og biblioteket byr på lesestoff.
Scones og sjokoladekuler på kafedisk. Foto
Velkommen!