Nå er programmet for høsten 2023 klart - og for et program!

Innhold

Liker du pinner eller helter? Er du interessert i rockeringdans eller liker du rett og slett en tur i skog og mark mens du tenker på livets underfundigheter? Vi har noe til deg uansett!

Hvis du legger til bandet Kiss, krigen og laksefiske så bør vel de fleste av Larviks innbyggere kunne finne noe som passer. I løpet av høsten skal vi feire bibliotekets 120 årsjubileum. I samarbeid med Larvik og Omegns turistforening skal vi ha to uker med fokus på friluftsliv. 

Som vanlig er høsten fylt med faste punkter, tirsdager er det strikking, leksehjelp og Etter skoletid. Onsdager er det Datahjelp kl. 10 og Ukas påfyll kl. 12. En  gang i måneden blir det Økonomihjelpen i samarbeid med NAV. Nytt for høsten er Pauserommet, hver onsdag fra kl. 17 - 19. Er du ung, voksen eller midt i livet så er dette stedet for deg som vil spise og gjøre aktiviteter sammen med andre, og kanskje vinne en fin premie?

Torsdager fyller vi opp med babyer på Babytreff. Fredager er det pappaer i permisjon som får sitt eget treffpunkt på biblioteket i tillegg til at Fredagskafeen for seniorer i regi av Larvik frivilligsentral holder stand. 

Nå er programmet trykket og klart til å plukkes opp på Larvik bibliotek. Der  kan du finne utfyllende info om hva som skjer og vi håper du finner noe du liker. 

VELKOMMEN!

Høstens Program Susanne Og Kjetil
Til toppen