Ungdomsonsdag

Biblioteket inviterer til fast “ungdomsonsdag”. Et sted der du kan henge med (eller uten) vennene dine, med varierende aktiviteter og ingen forpliktelser. Fra 8 klasse og oppover.

Vi har allerede funnet på mange spennende aktiviteter. Planene er blant annet DIY-prosjekter, spilling, yoga og foredrag om koding og spillutvikling. Ungdomsonsdagene skal være for ungdommen - så vi på biblioteket er veldig interessert i å få forslag og innspill fra akkurat deg.

Det koster ingenting, og man trenger ikke å melde seg på. Dørene er åpne, men ungdomsaktivitetene er hovedsaklig i tidsrommet 17.00-20.00 hver onsdag. Man kan selvfølgelig gjerne komme før, og bare slappe av, lese eller game litt. 

Biblioteket kommer til å samarbeide med Spilltinget, som er rågode på kule brettspill ol., og dette vil være et gjentagende arrangement på ungdomsonsdagene til høsten. Her kan også unge voksne eller voksne som er glad i brettspill bli med ungdommene og Spilltinget å spille! 

Følg med på bibliotekets nettside eller på face/insta, så legger vi ut informasjon fra uke til uke om hva som er ukas aktivitet - vi håper å se akkurat deg! 

Fokus Ungdomsonsdag
Til toppen