Vi jubler for besøksrekord!!!

Innhold

I 2023 hadde biblioteket over 215 000 besøkende!!! Og utlånstallet landet på ca 200 000. Det er alltid spennende å se på statistikken for året som har gått. Og fjorårets tall er virkelig noe å skryte av!

Vi har hatt mer enn 215 000 besøkende i bibliotekene i Larvik i 2023! Det er det høyeste besøkstallet vi har hatt noen gang, og vi er så glade for å se at bibliotekene våre blir brukt. På en helt vanlig tirsdag kan det ramle inn mer enn 1000 besøkende i Larvik. Det er moro! Tallet dekker alle tre avdelinger: Larvik, Stavern og Sentralen.

Hver uke har vi mange aktiviteter her på biblioteket i Larvik, og de er godt besøkt. Det er mange faste aktiviteter på huset, som feks Etter skoletid på tirsdager, datahjelp med Seniornett Larvik på onsdager, Leksehjelp med frivilligsentralen på onsdager, Pauserommet og ukas påfyll (begge på onsdager), Babytreff hver torsdag og Pappatreff og Eldrekafe (med Frivilligsentralen) på fredager. Og det er ikke alt. Vi har også flotte litterære arrangementer og debatter, fordrag og annen moro som feks GirlTechFest for jenter i femteklasse. Ingen dager er like hos oss.

Aktivitetene på huset byr på noe for alle aldersgrupper. Hver eneste lørdag har vi aktivitet for barnefamiliene, og vi setter stor pris på at små og store finner veien til oss.

Sommerles er en lesekampanje som vi har hver eneste sommer, og i 2023 hadde vi ny rekord med 1245 deltakere her i Larvik. De leste 11 998 bøker, og tilsammen 1 230 285 sider!!! Det jubler vi litt ekstra for. Vi delte ut 1 427 sommerlespremier i 2023, og har allerede bestilt inn premier til sommerens lesefest (Sommerles 2024) som starter opp 1. juni som vanlig. Alle barn som går i 1.-7.klasse kan glede seg til det!

Følg oss gjerne i sosiale medier, vi legger ut stort og smått på Facebook og Instagram. Og fortsett å komme innom oss på biblioteket!

Tusen takk for besøket! Vi gleder oss til å se dere i 2024!

Noen glimt fra året som gikk

Gruppebilde av alle ansatte på Larvik bibliotek. Foto: Larvik bibliotek
Ansatte på Larvik bibliotek
To små gutter sitter sammen i en stor grønn lenestol. De spiller dataspill på hver sin Nintendo Svitsj. Begge har gule støvler. Foto: Larvik bibliotek
Å kose seg med dataspill på en helt vanlig hverdag...
Kvinne med fargerikt miljønett i stoff. Foto: Larvik bibliotek
Biblioteksjef Kari viser frem miljønett laget av Verket. Miljønettene kan lånes, 4 ukers lånetid.
To jenter sitter rygg mot rygg i hver sin sovepose, og med hver sin bok som de leser i. De sitter på gulvet inne i biblioteket, med grønne planter og bokhyller bak seg.
LitteraTUR - et samarbeid med Larvik og Omegn Turistforening. To uker med aktiviteter på biblioteket og ute på tur.
Seniorer sitter ved runde bord og koser seg med kaffe og kaker
Hver fredag byr Frivilligsentralen på Eldrekafé hos oss.
To små babyer ligger på gulvet, såpebobler i lufta over dem. Foto
Babytreff på torsdager! Nye bekjentskaper, en pust i bakken. Sanger, rim og regler og boktips.
Bibliotekpersonale med festlige vimpler. Gruppebilde. Foto
Biblioteket feiret 120 år i 2023! Det ble en helg med flotte arrangementer for store og små, og også for kosedyra...

Velkommen til oss!

Til toppen